Denní menu Pod Věží

Středa 20.9.2017

Fazolová
150g
Australský hovězí steak z ořechu (vyzrálé maso) s grilovanou zeleninou, opečený brambor (doba přípravy 15 minut)
165 Kč
120g
Maďarský guláš, houskový knedlík
105 Kč
250g
Penne (kuřecí maso, fazolové lusky, sušená rajčata, šalotka, parmazán)
110 Kč
120g
Vepřová kotleta na houbách, dušená rýže
100 Kč
4 ks Švestkové knedlíky z bramborového těsta, sypané cukrem a mákem
100 Kč
Domácí jablečný závin s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou
65 Kč
Sachr dort se šlehačkou
65 Kč
Pošírovaná hruška na červeném víně, vanilková zmrzlina
75 Kč
Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou
65 Kč
Bezlepkový švestkový dort
65 Kč

V době oběda se u nás nekouří, děkujeme za ohleduplnost k ostatním hostům.

Denní menu je v naší restauraci podáváno od pondělí do neděle v době mezi 11 - 14,30 hod. V rámci denního menu nabízeme na výběr ze tří až čtyř sezónních jídel za zvýhodněnou cenu. Ceny jsou úvedeny v Kč. Na stravenky vracíme do 5,- Kč.

Restaurace Hotelu Vacek "Pod věží" Hradec Králové nabízí široký výběr jídel z české a mezinárodní kuchyně a také pestrý výběr nápojů. Kapacita je 40 až 50 míst. Restaurace je zařízena v moderním stylu. V teplém ročním období je možné posedět v letní zahrádce, která se nachází před restaurací.

V salonku nabízíme možnost organizování společenských akcí, svatebních hostin a firemních večírků. Kapacita salonku činí maximálně 30 osob. Máte zde možnost strávit příjemné chvíle s reprodukovanou hudbou na tanečním parketu nebo posedět na vyhřívané terase, která je součástí salonku. Terasa nabízí romantický výhled na chrám sv. Ducha a Bílou věž.

Rezervace

 

HOTEL VACEK “Pod věží”
UBYTOVÁNÍ A RESTAURACE
HRADEC KRÁLOVÉ
VELKÉ NÁMĚSTÍ 165
500 03 HRADEC KRÁLOVÉ

Hotel


GPS:
50°12'32.894"N,
15°49'52.619"E

RECEPCE:
Tel: +420 495 514 932
+ 420 602 583 210
Fax: + 420 495 514 932

Hotel

Email : hotel@pod-vezi.cz

 

Akceptujeme
tyto platební karty