Denní menu Pod Věží

Pondělí 29.8.2016

Krémová cibulačka
Hovězí vývar
150g
Filírovaný hovězí Flank steak*, kukuřičný klas a americké domácí brambory (doba přípravy 30 minut)
135 Kč
120g
Vepřové výpečky, špenát a houskové knedlíky
95 Kč
300g
Zeleninový salát s kuřecími prsíčky, francouzský dressing, rozpékaná bagetka
95 Kč
120g
Smažený hermelín, vařený brambor, tatarská omáčka
90 Kč
Švestkový dort
60 Kč
Sachr dort se šlehačkou
65 Kč
Jablečný závin se šlehačkou a zmrzlinou
65 Kč
Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou
65 Kč

V době oběda se u nás nekouří, děkujeme za ohleduplnost k ostatním hostům.

Denní menu je v naší restauraci podáváno od pondělí do pátku v době mezi 10,30 - 14,30 hod. V rámci denního menu nabízeme na výběr ze tří až čtyř sezónních jídel za zvýhodněnou cenu. Ceny jsou úvedeny v Kč. Na stravenky vracíme do 5,- Kč.

Restaurace Hotelu Vacek "Pod věží" Hradec Králové nabízí široký výběr jídel z české a mezinárodní kuchyně a také pestrý výběr nápojů. Kapacita je 40 až 50 míst. Restaurace je zařízena v moderním stylu. V teplém ročním období je možné posedět v letní zahrádce, která se nachází před restaurací.

V salonku nabízíme možnost organizování společenských akcí, svatebních hostin a firemních večírků. Kapacita salonku činí maximálně 30 osob. Máte zde možnost strávit příjemné chvíle s reprodukovanou hudbou na tanečním parketu nebo posedět na vyhřívané terase, která je součástí salonku. Terasa nabízí romantický výhled na chrám sv. Ducha a Bílou věž.

Rezervace

 

HOTEL VACEK “Pod věží”
UBYTOVÁNÍ A RESTAURACE
HRADEC KRÁLOVÉ
VELKÉ NÁMĚSTÍ 165
500 03 HRADEC KRÁLOVÉ

Hotel


GPS:
50°12'32.894"N,
15°49'52.619"E

RECEPCE:
Tel: +420 495 514 932
+ 420 602 583 210
Fax: + 420 495 514 932

Hotel

Email : hotel@pod-vezi.cz

 

Akceptujeme
tyto platební karty