Denní menu Pod Věží

Čtvrtek 30.6.2016

Francouzská cibulačka
150g
Filírovaný hovězí Flank steak s grilovanou zeleninou,
bramborové dukátky
135 Kč
120g
Španělský ptáček s dušenou rýží
100 Kč
300g
Zeleninový salát podávaný s restovaným krůtím masem a kukuřicí, pikantním dresinkem a bagetou
105 Kč
100g
Smažený hermelín s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou
85 Kč

V době oběda se u nás nekouří, děkujeme za ohleduplnost k ostatním hostům.

Denní menu je v naší restauraci podáváno od pondělí do pátku v době mezi 10,30 - 14,30 hod. V rámci denního menu nabízeme na výběr ze tří až čtyř sezónních jídel za zvýhodněnou cenu. Ceny jsou úvedeny v Kč. Na stravenky vracíme do 5,- Kč.

Restaurace Hotelu Vacek "Pod věží" Hradec Králové nabízí široký výběr jídel z české a mezinárodní kuchyně a také pestrý výběr nápojů. Kapacita je 40 až 50 míst. Restaurace je zařízena v moderním stylu. V teplém ročním období je možné posedět v letní zahrádce, která se nachází před restaurací.

V salonku nabízíme možnost organizování společenských akcí, svatebních hostin a firemních večírků. Kapacita salonku činí maximálně 30 osob. Máte zde možnost strávit příjemné chvíle s reprodukovanou hudbou na tanečním parketu nebo posedět na vyhřívané terase, která je součástí salonku. Terasa nabízí romantický výhled na chrám sv. Ducha a Bílou věž.

Rezervace

 

HOTEL VACEK “Pod věží”
UBYTOVÁNÍ A RESTAURACE
HRADEC KRÁLOVÉ
VELKÉ NÁMĚSTÍ 165
500 03 HRADEC KRÁLOVÉ

Hotel


GPS:
50°12'32.894"N,
15°49'52.619"E

RECEPCE:
Tel: +420 495 514 932
+ 420 602 583 210
Fax: + 420 495 514 932

Hotel

Email : hotel@pod-vezi.cz

 

Akceptujeme
tyto platební karty